Faceți căutări pe acest blog

duminică, 26 septembrie 2010

Citate celebre despre POLITICA !!!

"Nu-mi place când inşi care, având doar cultură generală, îşi bagă nasul să rezolve probleme de specialitate; la noi asta se întâmplă peste tot. Unor persoane civile le place să judece despre chestiuni militare, care chiar ţin de competenţa feldmareşalilor, iar oameni cu studii de inginerie discută mai mult despre filosofie şi economie politică."
(Dostoievski)

"În politică, nu există oameni, ci idei; nu există sentimente, ci interese. În politică, nu se ucide un om, se înlătură un obstacol, şi atâta tot."
(Alexandre Dumas)

“Una din pedepsele pentru refuzul de a participa la viaţa politică este aceea că vei ajunge să fii condus de inferiorii tăi.”
(Platon)

"Sunt şapte rele în lume: 1. cunoştinţă fără caracter; 2. bogăţie fără muncă; 3. plăcere fără conştiinţă; 4. negoţ fără moralitate; 5. ştiinţă fără omenie; 6. politică fără principii şi 7. închinare fără predare."
(Mahatma Gandhi )

"Cheia succesului în politică: să condamni vehement hoţii şi escrocii, chiar dacă eşti unul dintre ei."
(Valeriu Butulescu)


"Politica este arta subtilă de a obţine voturi de la săraci şi fonduri pentru campanie de la bogaţi, promiţându-le şi unora şi altora că îi vei proteja de ceilalţi."
(Ameringer)

 Si tot asa....pot scrie la nesfarsit!
La noi ca la nimeni, imi aduc aminte ca acum ceva timp Ministru al Agriculturii a fost un DOCTOR GINECOLOG.....oameni buni...cum se poate asa ceva...eu cred ca fiecare minister trebuie condus de oamnei competenti care sa cunoasca foarte bine domeniile respective....nu inteleg si ma intreb cu STUPOARE  cum se poate asa ceva, chiar nu gasim OAMENI DE VALOARE sa-i punem pe fiecare acolo unde le este locul?!?!?!
La FINANTE un om pregatit in acest domeniu, la AGRICULTURA  la fel, la ECONOMIE un om pregatit, cu studii economice care poate sa gaseasca solutiile necesare iesirii Romaniei din GAURA in care se afla.
Mi-e peste puterea de intelegere tot ceea ce se intampla in tarisoara asta, de ce oameni pregatiti sunt tinuti in umbra....de ce ne batem joc de propria tara....de ce un individ precum Dl. Basescu a putut ajunge presedinte.....DE CE....atat de multe DE CE-uri.....
Oameni buni, treziti-va la realitate, DESTEAPTA-TE ROMANE!!!!.... ROMANIA TREZESTE-TE!!! pana nu e prea tarziu!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu